ETOOL PROFI SHOP

ETOOL PROFI SHOP

ETOOL PROFI SHOP este membra a grupului TOTAL TOOLS SRL Deva, jucator de elita pe piata de utilaje pentru constructii si agricultura, de scule si consumabile profesionale  si de echipamente  pentru industrie.

ETOOL PROFI SHOP este un proiect indraznet care vine in sprijinul profesionistilor din domeniile mentionate mai sus. Avem solutii viabile si tintite pe nevoile lor, alocand tot timpul necesar pentru a se plia pe asteptarile clientilor.

ETOOL PROFI SHOP este dealer pentru firme consacrate in domeniul constructiilor, indiferent daca vorbim despre mare, medie sau mica mecanizare. Gasim, alaturi de partenerii si clientii nostri, modalitati de crestere si dezvoltare a unor relatii parteneriale de durata, consolidate pe disponibilitate, dinamism si solutii inventive. Atat din punct de vedere tehnic, cat si al finantarii.

Partenerii nostri au o lunga si vasta experienta, fiind orientati catre inovatie, dezvoltare si progres tehnic. Cautam in permanenta solutii pentru face mai facila munca clientilor nostri.

Ne-am castigat respectul prin promptitudine, profesionalism si seriozitate, valori pe care dorim sa le ridicam la standarde si mai inalte.

Ne dam seama despre gradul de satisfactie a clientilor nostri, cand suntem recomandati apropiatilor acestora, sau cand ei insisi ne roaga sa luam legatura cu ei pentru a-i consilia.

Pentru aceasta incredere le multumim!