Suport

Suport post-vanzare prin solicitare de feedback si oferirea de consumabile si/sau echipamente adiacente sau complementare.

Stimati clienti, va rugam sa apelati cu incredere la specialistii nostri care va post consilia din punct de vedere tehnic, referitor la produsele pe care doriti a le achizitiona.

Ne vedem adeseori pusi in situatia in care clientii aleg produse de pe diverse site-uri cu preturi derizorii, avand incredere ca achizitioneaza un produs profesional, iar dupa cateva zile produsul cedeaza.

Nu recomandam sa utilizati produse hobby, pentru segmentul profesional. Aceasta greseala se constata cel mai des in unitatea noastra de service.

Nu faceti rabat de la calitate. Un produs profesional poate avea o durata de viata intre 2-10 ori fata de durata de viata a unui produs hobby.

Produsele se aleg in functie de tipul de munca, duritatea operatiunii, numarul de ore de functionare si abia apoi se poate tinti spre un produs.

Specialistii nostri participa sistematic la sesiuni de training din partea producatorilor, de aceea ei va pot indruma spre scule si utilaje potrivite pentru sarcina de realizat.